سبک های طراحی ui
در این وبلاگ آموزشی قصد داریم سبک های مختلف طراحی UI را برای شما ارائه کنیم. در ابتدا باید بگوییم که این سبک ها هر چند سال یک بار به روز میشود و سبک های جدیدی عرضه و رونمایی میشوند. این به روزرسانی به دلیل این است که کاربران از سبک های موجود سریعا خسته میشود و برایشان کسل کننده میشود. با شناخت این سبک ها و به روز بودن دانشتان میتوانید در زمینه UI پیشرفت کنید. در این وبلاگ چند سبک از طراحی رابط کاربری (UI) برای شما آورده ایم:
سبک اسکئومورفیسم
این سبک جزو اولین سبک های مورد استفاده در طراحی رابط کاربری بود. در این سبک از دنیای واقعی بهره میگیریم و به قولی پلی بین دنیای واقعی و دیجیتال است. نسخههای اولیه سیستمعامل موبایل اپل، iOS، به شدت از اسکئومورفیسم در رابط کاربری استفاده میکردند.

سه بعدی
این سبک در زمینه های مختلفی مانند آموزش ، صنعت مد، تجارت، سایت فروشگاهی وغیره استفاده میشود. این سبک با آمدن دنیای متاورس پر اهمیت و جذاب تر شد.

سبک باهاوس
این سبک بر پایه گرافیک های هندسی و اشکال هندسی میباشد. به عنوان مثال از اشکال مختلفی مانند دایره ،نیم دایره ، مثلث و... در قسمت های مختلف طرحشان استفاده میکنند. علاوه بر اشکال هندسی از خط ها ، رنگ هاو... برای زیبایی بیشتر طرح ها در این سبک مورداستفاده قرار میگیرد.

سبک طراحی تخت
در این سبک طراحان از اصول طراحی مسطح استفاده میکنند تا تجربه کاربر را افزایش دهند. این روش کاملا خلاف و تضاد با طراحی سه بعدی است. ویژگی های منحصر به فرد این سبک را میتوان رنگهای روشن، اشکال ساده، تایپوگرافی ساده و بافت ساده نام برد.

سبک انیمیشن
این سبک یکی از جذاب ترین سبک ها در نگاه کاربر به شمار میرود. طراح با استفاده از این سبک و اضافه کردن انیمیشن و انتقال های جذاب یک محیط پویا را برای کاربر ایجاد میکند. پیشنهاد میشود که از این سبک در طراحی های خود استفاده کنید حتی اگر در کمترین حالت ممکن از آن استفاده میکند.

سبک گلس مورفیسم
در توضیح این سبک به زبان ساده باید بگویم که عنانصر آن به طور شفاف و شیشه ای انتخاب میشوند و کاربر احساس میکند که عناصر لایه لایه هستند. برای اتمام کار هم پس زمینه ای با حالت گردینت و رنگی مناسب با عناصر را انتخاب و به طرح انتقال میدهیم.

سبک نئومورفیک
در این سبک به نظر میرسد که عناصر از پس زمینه بیرون می آیند. این سبک ترکیبی از اسکئومورفیسم و متریال دیزاین میباشد و از این دو سبک ویژگی های به خصوصی را به ارث برده است. عامل اصلی تشکیل دهنده این سبک سایه ها(shadow)میباشد.

سبک مینیمالیستی
این سبک از تئوری مینیمالیسم و با عبارت «کمتر،بیشتر است!» شناخته میشود. در طراحی یک وبسایت مینیمال، هیچ متن اضافی و تصویر غیرضروری در طراحی وجود ندارد. از سوی دیگر، هر آنچه در طراحی ارائه میشود بر عملکرد استوار است.

سبک حالت تاریک
همانطور که از نام این سبک معلوم است از حالتی یا پس زمینه ای تاریک و نوشته هایی روشن استفاده میکند. طرح هایی که از این سبک بهره میگیرند به دلیل ترکیب رنگی که دارند فشار کمتری را بر روی چشمان شما دارند.

سبک تایپوگرافی بولد
تایپوگرافی را به دیزاین نوشته گفته میشود و یکی از روش های طراحی رابط کاربری به شمار میرود اما سبکی که امروزه ترند شده است تایپوگرافی بولد است. به این معنی که همان دیزاین نوشته را به کار میگیرند اما در شرایط و مکان مناسب از نوشته هایی با سایز بزرگ و بولد استفاده میکنند.

سخن پایانی
ما در این وبلاگ از شرکت برنامه نویسی وارنا سعی کردیم بهترین خودمان را خدمت شما ارئه کنیم. شما میتوانید از این وبلاگ استفاده کنید و طرح و سبک های مختلف را برای سایت و طرحتان انتخاب کنید و طرحتتان را جذاب تر کنید. امیدواریم که این مطلب مورد قبول واقع شده باشد و مورد پسند شما قرار گرفته باشد.