مشاوره رایگان

دسته بندی:تحلیلی
تاریخ انتشار:چهار شنبه 14 تیر 1402
نویسنده:مهدی جام گوهری

نکات مهم در مصاحبه استخدام برنامه نویسی

هر کس که در زندگی خود یک حرفه ای را دنبال کند وقتی بخواهد در شرکتی یا اُرگانی استخدام شود ،با مصاحبه آنجا روبرو خواهد شد. شرکت های برنامه نویسی نیز به مانند دیگر شرکت ها برای استخدام برنامه نویس مصاحبه ای از شخص برنامه نویس میگیرند و با توجه به ویژگی هایی که از خود در مصاحبه نشان داده آن شخص برنامه نویس را استخدام می کنند. باید اعلام بداریم که ما در شرکت برنامه نویسی وارنا مفتخریم که به شما تمام مباحث آموزش رایاد میدهیم و شمارا استخدام میکنیم. حال در مصاحبه ها باید نکاتی را رعایت کنیم تا تاثیر بیشتری در نگرش استخدام کننده ها بگذارد. نکاتی که می توان از آنها یاد کرد را برای شما ارائه می کنیم:

  • 1- آمادگی و تمرین قبل از مصاحبه

    معمولا در مصاحبه ها سوالاتی از قبل تعیین شده میپرسند که اغلب در قالب پیدا کردن اطلاعات هویتی شماست. شما باید چه برای این سوالها و چه سوال هایی که به صورت تخصصی پرسیده می شود آمادگی لازم را دارا باشید. شما با در نظر گرفتن جواب های تاثیر گذار برای سوالات شخصی و با تمرین و مطالعه برای سوال های تخصصی می توانید که یکی از نکات ذکر شده در رابطه با مصاحبه ی بهتر را رعایت کنید.

  • 2- پاسخ به سوالات تخصصی

    حال که بحث آمادگی را گفتیم باید به سراغ سوالات تخصصی برویم. در زمینه سوالات تخصصی برنامه نویسی باید دقت به زمینه فعالیت و حوزه ای که در آن برنامه نویسی میکنید داشت تا موضوعاتی که می تواند کارفرما به عنوان سوالاتی تخصصی از شما بپرسد را بررسی کرد. اما به طور کلی سوالاتی که پرسیده می شود در این وادی به سر می برد مثل:زبان های برنامه نویسی ، کاربردهای زبان برنامه نویسی، الگوریتم ها ،ساختار های داده و مفاهیم تخصصی دیگر... شما باید طبق الگویی که در بالا گفته شد جوابی برای هر یک از سوالات تخصصی نسبت به دانش خود داشته باشید.

  • 3- نمونه کار های قبلی

    نمونه کارهای قبلی یا همان رزومه بسیار در فرآیند استخدام تاثیر دارد و قدرت تاثیر گذاری آن بسته به میزان قوی بودن زومه است. برای اینکه رزومه قابل قبولی داشته باشید بهتر است که آن دسته از پروژه هایی را که خودتان در آن شرکت داشتید انتخاب کنید چون ممکن است در این باب نیز سوالاتی از شما بپرسند و شما باید بدون هیچ تردیدی جواب لازم را بدهید و اینکار جز اینکه از فرآیند تولید با خبر باشید امکان پذیر نمی باشد. این نکته نیز قابل اهمیت است که هر چقدر رزومه شما قوی تر باشد نشانه ی مهارت بیشتر شماست. نمونه کار های خودتان را سعی کنید بر اساسی چینش کنید که پروژه های برنامه نویسی سخت در ابتدا باشد و آن پروژه هایی که اهمیت زیادی ندارد در آخر باشد تا کارفرما نظرش راجع به برنامه نویسی شما از همان ابتدا مثبت باشد.

  • 4- ارتباطات و مهارت های نرم

    در مصاحبه، مهارت های نرم مانند توانایی های ارتباطی، تفکر تحلیلی، توانایی حل مسئله و همکاری در گروه مورد توجه قرار میگیرند. بهتر است در طول مصاحبه، به این نکات توجه کنید و نشان دهید که چگونه میتوانید در یک محیط کاری تخصصی و تیمی عمل کنید.

  • 5- پرسش و پاسخ

    همانطور که کارفرما میتواند از شما سوالاتی بپرسد ،شما نیز میتوانید از کارفرما سوالاتی بپرسید. این سوالات بهتر است درباره ی نحوه کارکرد آن شغل، مزایا و معایب آن ، میزان حقوق ،محیط کاری و... باشد. اسن سوالات را سعی کنید در نقاط پایانی پروژه بپرسید و یا موقعی که مطمئن شدید که شغل را به شما میدهند چون این سوالات زمان مخصوص به خود را دارد.

سخن پایانی

حال که شما این نکات را خواندید کافیست با تمرین کردن آنها و رعایتشان در آن مصاحبه ای که میخواهید شرکت کنید موفق شوید . این را هم به عنوان آخرین کلام باید بگوییم که ما در شرکت برنامه نویسی وارنا تمام دانشجویان خود را پس از گذراندن دوره های ما در شرکت استخدام میکنیم.